I’m back.

I’M BACK!!

Nu har jag äntligen dragit igång lite smått med smyckena, så jäkla kul!! Jag älskart, och det är så roligt att höra att det är så många som frågar efter det, och undrar när jag ska börja igen? Det gör mina dagar ♥ Underbara ni.

Som sagt jag börjar lite smått, har inte hunnit fått hem så mycket än. Men jag la precis upp ett inlägg på Smyckeshopen, där jag visade vilka smycken jag har på lager just nu och vilka det är jag säljer nu innan jag kommer igång ordentligt. SÅ IN OCH KIKA MED ER!! 🙂 Det är iaf 15 smycken. VÄLKOMNA IN ATT BESTÄLLA!

Ni beställer genom att klicka er in på hemsidan, väljer ut smycken, sen mailar ni mig med:
Namn på smycket:
Vad smycket heter ni vill beställa
Antal: hur många av varje?
Erat Namn:  erat egna namn, så jag vet vem som beställer
Eran Adress: fullständiga adress med, ort och postnummer

DETAILSBYREBFRE.SE

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.