Godmorgon världen, vilken underbar dag.

Åh vad jag saknar att vakna upp i thailand och gå och äta underbara frukostar, så som denna ovan. Sitta på en strand i morgonsolen och dricka en pinappleshake och äta cornflakes med yogurt och färsk frukt för att sedan gå och lägga sig på stranden och sola. Miss it.

men när dagarna ser ut som idag, är det inte helt fel att vara i sverige heller. Svensk sommar när den är som bäst slår inget. Nu ska jag äta lite frukost, kanske kan man sitta ute i solen och äta idag? Sen ska jag och fika hos min käre faster, som jag inte träffat sen jag kom hem. Sen ska jag åka till halvars och träffa min finaste vän klarus för en glass. underbart! Ska man kanske ta fram cykeln? älskar att cykla, + att  det känns som cykelväder.

0

2 reaktioner på “Godmorgon världen, vilken underbar dag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.