sängen & solsidan

Nu åkte nyss Henkii till jobbet, han jobbar natt ikväll. Jag ska gå och lägga mig och somna till solsidan, det borde jag gjort för länge sen, jag mår inget vidare alls, har världens huvudvärk, febrig, hängig och varm. Det är nämligen så att jag har flera sår på kroppen, det är myggbett som blivit infekterade och kan nu innehålla streptokocker vilket inte är att leka med. Såren är helt öppna, de slutar aldrig vara, och så är det som blåsor i. Låter inte alls mysigt men så är det, de är flera stycken, och de läker aldrig utan blir bara värr och värr. Så antagligen de som gör mig sjuk. Så imorrn blir det att ringa tll läkaren och kolla upp dessa vidriga sår. Det är verkligen vidtigt, usch. Hoppas inte det är något allvarligt, och att jag vad det nu är får något för det.

Så nu blir det att glo på solsidan tills jag slocknar, snart kommer ett inlägg med partybilder från resan. Som jag skrev förut och det kommer publiceras strax. Min bror var så snäll att ladda ner hela säsongen 2 till mig, för det går inte att se på tv4play längre, och jag har ju missat hela säsongen när jag var iväg. Så nu har jag lite att ta igen. Hoppas jag mår bättre imorrn 🙂 Vi hörs då! Håll tummarna för mig.

0

3 reaktioner på “sängen & solsidan”

 • Amanda skriver:

  Oj hoppas du blir bättre snart, det är inte roligt med infektioner och sådant. Men du får tänka positivt som att det blir bättre om man tar hand om det och annat liknande :D.

  Ha det gött!! Kram.

 • Amanda skriver:

  Oj usch vad jobbigt, hoppas du blir bättre snart :D!

  Ha det gött!!! Kram.

 • CAROLINA skriver:

  låter som impetigo-svinkoppar.
  det hade jag förra våren/sommaren, hemsk sjukdom fyfan! kan ha varit det värsta jag varit med om. Vet hur det är. Men ett tips, jag tog pencilin mot det och dom kom tillbaka några dagar efter att de försvunnit, så jag behandlade mig igen med pencilin och fick tillbaka dem igen. och så höll det på tills jag slutade med pencilinet och de gick bort på egen hand och kom aldrig tbx! bara ett tips. Krya på dig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.