Tubing in laos

Här får ni bilder från tubingen i Laos, jag har inte alls visat många bilder där ifrån. Det är helt klart det roligaste på hela resan, det galnaste och sjukaste stället jag varit på. Det är alltså en flod som man tubar i med stora gummiringar, men de flesta simmar eller går runt. Sen är det en massa barer, som man festar i och åker emellan. Sen finns det massor lianer, rutschkana, gungor. Sen när man kommer dit, så bjuder de på massor gratis shots och dricka. Sen när man är där festar, man umgås, solar, hoppar, spelar beerpong. Alla är helt galna och sjukt taggade. Hela stället är bara så sjukt, förstår knappt att de existerar. Ni som inte varit där och är ute och reser. MÅSTE ÅKA DIT! ALLA älskar det, men det är en sång grejj man gör en gång och tycker är så jävla kul! Men man åker nog inte dit igen. Once in a live time. Sen träffar man galet härliga männsikor, från hela världen.

Man tubar på dagarna, och när man har tubat klart åker man hem till sitt hotell, duschar och gör sig ordning sen drar man ut på kvällen igen. VANG VIENG i Laos är som självaste studentveckan.

Har ni vart i Laos? På tubingen?

 

0

2 reaktioner på “Tubing in laos”

 • Linnea skriver:

  Hej! Vi funderar starkt på att åka till Laos bara för tubingen, men undrar om det är värt det med tanke på Malariatabletter och resa dit osv. (STOR konstnad med tanke på budget). Finns det mer att se och göra där? Och hur tog du dig dit? Hur länge var ni där? Vaccinerade ni er? 🙂 Kramkram

  • rebfre skriver:

   Det är helt klart varenda krona. nej de är inte särkilt dyrt, ska ni till thaialnd? För isf är det bara att ta en nattbuss från Bangkok. Så värt, billigt med.
   Det bästa och roligaste jag gjort. DU MÅSTE DIT!!! Galet kul 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *