life is beautiful

life is beautiful ..

Jag och Linnea drog oss ut på en liten fotosession pa koh samet, pa våran egna lilla strand. Här har ni resultatet från det, helt underbart ställe. Världen är verkligen vacker. Visst ser det härligt ut?

0

4 reaktioner på “life is beautiful”

 • Sofia skriver:

  Fjärde bilden är underbar 😀

 • Vicky skriver:

  Gaaalet fina bilder Becca!! Platsar på nåt stort mode uppslag!! och va blond och brun du är då, skitfint:) ja tycker det känns som du varit borta jättelänge. Jag tyckte att vi va borta länge på vår thai resa och då va du borta 5 veckor till.. Så himla kul för dig att ha gjort den här resan då, kan tänka mig vilka jäkla upplevelser du varit med om! Har varit skoj att följa din resa för varje bild du lagt upp på omgivningar o så så kan man verkligen leva sig in i känslan eftersom man vet hur det är där nere.. Och Chang, mak o kood verkar riktigt fint?! Men vilket land var bäst då? Skönt att det mesta verkat gått bra för er och kan tänka mig din glädje när Henka kom ner.. Hihi glad påsk då! Kram

 • sarase skriver:

  åhhhh helt underbara bilder! älskar spec första och sista bilden på dig! =)

 • eemma skriver:

  herregud så fina bilder! helt underbara. du är så snygg becca:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *