HONEY I’M HOME.

I‘M FUCKING HOME!

Jag är hemma på svensk mark igen, jag är hemma! Det känns verkligen superkonstigt, efter att ha spenderat två månader i olika länder i Asien, solat, badat, myst, atit pa resturang tre ggr om dagen, bott pa fina och shletna guesthouse, festat, traffat nytt folk, upplevt och upptackt massor. Sen nu ar man hemma i Norrköping! Jag har haft det alldeles underbart, världens bästa resa. Jag ar sa javla glad, att jag gjort detta. helt klart de basta jag gjort. Som sagt massor med bilder kommer, samt ska jag berätta mer i detalj. Så håll utkik

haha har suttit och ändrat om hela texten i efterhanden, för att jag fortfarande skriver med A & O istallet för ÅÄÖ. Skadad tjej .. haha. Som sagt nu är jag hemma igen, och det kommer bjudas på massor av rolig bloggning. Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa och pussa på min heeeeeeenk.

TYCKER NI ATT DE GÅTT FORT ELLER SAKTA? lite mer an två månader är ett bra tag ..

0

8 reaktioner på “HONEY I’M HOME.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *