Shopaholic.

Nu har vi precis atit hotellfrukosten, och ska snart ga upp och gora oss iordning for att dra och shoppa. Idag ska det shoppas som bara den, nu har jag kopt en skitbra vaska jag ska ha som handbagage och fylla med massa shopping. HAHA. Jag hittade tva galet snygga Adidas vintage vaskor igar, tva lite storre. En i beighe tyg med svart skinn. En i Konjaksbrun, bada ar lite halv schletna second hand. AH I LOVE IT! Ar helt kar i dom.

Nar jag kommer hem, ska ni fa se all min unerbara shopping. Jag har shoppat for ett ar framover 😉 Inatt aker vi verkligen, sorgliiiiiiiiiiigt! Kanske hors ikvall nar vi vantar pa planet. Hoppas allt gar bra och att de ar i tid. Hors sen da. STOR PUSS PA ER!!

0

4 reaktioner på “Shopaholic.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *