njuta in i det sista.

Nu borjar det verkligen ga mot slitt slut .. Usch vad hemskt egentligen, jag hatar nar saker och ting tar slut. Men sa ar det tyvarr, allt har sitt slut. Jag har upplevt och hunnit med sa grymt mycket pa dessa tva manader. Shit vilken resa jag varit med om. 🙂 tankte att jag verkligen ska beratta mer i detalj nar jag kommer hem. Tankte aven kora en fragestund, sa ni kan fraga allt mojligt om resan. Sags om det? Lika bra att samla alla svar pa samma stalle.

Nu ar vi tillbaka i Bangkok igen efter nagra dagar pa Koh Samet, jag gillade det verkligen. Det var supermysigt, och perfekt att avsluta med. Vi har haft riktigt gott vader med, har tom brant mig och borjat flaga lite, inte lage, jag som inte brant mig pa hela resan, sa just nu ser de ut som jag har nagaon hudsjukdom? haha.

Forlat for dalig bloggning, trodde de skulle bli mer, man man hinner inte lika mycket som man tror. Och tiden gar sa forbannat fort, men snart ar jag hemma och da ska jag ta igen all bloggning och da bjuds de pa en massa roliga uppdateringar 🙂

Imorrn blir det forst att sola lite pa dagen, sen dra till MBK, PLATINIUM & Nattmarknaden for den sista shoppingen. Sen klockan 05.00 lyfter planet mot Sverige, sorgligt 🙁 Men samtidigt ska de bli skont ocksa, mycket blandade kanslor nu .. HA de sa bra, sa hors vi snart! NI AAAAAAAR BAST, SA KUL ATT NI FOLJER MIN RESA!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.