Klingan.

Halla finingar! Hur har ni det? Vi ar nu pa Koh Samet, vi har et superbra vi kom vid 3 idag. Vi hittade ett bra Guesthouse direkt vid stranden, billigt och bra. Sen hyrde vi moppe och kollade in stranderna, och kika vad Koh Samet hade att erbjuda.
Nyss var vi och at och nu sitter vi pa internetcafet och skypar med vara nara kara.

Jag har faktiskt bestamt mig att jag tankte farga/slingra haret har nere, sa det ar klart och frascht nar man kommer hem. Jag tror de ar riktigt duktiga, sa blir allt grymt mycket billigare. Mitt har har ju redan blekts valdigt mycket, men det ar ju mest framtill, sa behover frascha upp hela kanner jag. ELIN KLING har grymt snyggt har, hela hon ar grymt snygg. SHIT!

Sen ar jag riktigt sugen pa lugg igen, kan bli najs nu till varen. Tror ni om det?

0

2 reaktioner på “Klingan.”

  • Sarah skriver:

    Kommer ihåg när jag skulle klippa mig i thai, blev nekad tusen gånger. De ville inte klippa mitt hår, antagligen för att de inte var vana vid skandinaviskt hår. Gav nästan upp, men hittade tillslut en som ställde upp. Billigt och bra blev det iaf! 🙂 Hoppas det går bra för dig! Inte ett dugg avis på eran resa här hemma, nej då! 😉 Och hälsa koh samet från mig, var där för åtta år sen så jag antar det förändrats en del! Hälsa Linnea! Puss&kram (oj vad långt det blev 😉 )

  • eemma skriver:

    lugg låter som en bra idé. du är supersnygg i det:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *