Virkat.

Ah idag har jag kopt sa mycket fint, ni anar inte. Jag ar helt kar i alla mina plagg jag kopt, jag skulle inte ens kunna saga vilket jag ar mest nojd med. Antligen har jag hittat massa fint virkat, det blev tva virkade shorts, en virkad vast, och ett virkat linne & en topp. BUT I LOVE IT. Sa grymt snyggt att ha nar man ar brun och nu till varen och sommaren och matcha det med lite tuffare sa det inte blir for gulligt. Ska fota de vart efter, sa ni far se alla mina fina plagg jag kopte.

Sen hittade jag galet snygga smycken med, sa det blev en hel del. Jag har shoppat sa galet mycket just nu, varldens basta henke var sa sot som tog med massa at mig, sa jag far plats med allt. Igar var vi pa nattmarknad ocksa har i Bangkok, och da gick jag med loss. HAHA Men det ar inte sa latt nar sin pojkvan ocksa ar varldens shopaholic 😉

Har sagt hejda till henk & dane nu, uch det hogg i hjartat att saga hejda men jag raddar mig med att vi faktiskt ses igen om en vecka. den tiden vi upplevt nu, har varit rena drommen. LYCKA ar bara fornamnet. ♥

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *