Back in Bangkok again.

Halla dar! Nu ar jag tillbaka i Bangkok igen, vi kom hit igar fran Koh Kood. Dom firar ju Nyar har, eller sjalvaste nyar ar idag, men de firar ju innan. OH HERREGUD sager jag bara. Vi hamnadet i varldens storsta vattenkrig, de firar ju genom att slanga vatten och mjol, sa alla gar runt med stora vattenpistoler och hinkar och slanger och skjuter vatten pa allt och alla. Inga granser finns det, alla ar bara helt galna 😀 Sa ar det galet mycket stand med bara vattenpistoler, och mjolpasar. Sa det var bara pa med ett par badbyxor och ett linne, och ga och kopa vattenpistoler. Igar var jag precis dyngsur, men det var sa jakla kul, ingen brydde sig man bara festa och slange/spruta vatten pa allt och alla, roligast ar ju att spruta pa de som ar precis torra. HAHAH. Om ni aker till Thailand forsok pricka in nyaret, eller innan dar iaf nagaon dag. For det var galet kul. SA SJUUUKT.

Ska visa nagra bilder som jag tog sen med, men har ovan ser ni lite hur de ser ut. Hela KHOSAN ROAD ar forvandlat till ett stort vattenkrig.

Nu ska jag Henke & Dane aka och shoppa och styra de sista, for dom lamnar ju mig ikvall 🙁 Sa himla trakigt att de ska aka hem, men men sa ar det. Sa ikvall blir jag sjalv en natt, sen imorrnbitti nar jag vaknar kommer Linni som vart i Bali i 2 veckor. Sa ska vi ha en sista vecka tillsammans innan vi drar hem till Sverige igen, efter 2 manaders resande i Asien. Vi ska dra till Koh Samet och vara dar, har ni vart dar? 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *