we are in the paradise
Har ar lite bilder fran den underbara stranden jag skrev om i det forra inlagget, det ar sa vackert har 🙂 Sa finns de sa underbart fina hangande palmer, gungor, hamockar, och lianer. Sen ar man nastan helt ensam pa stranden. Kan det bli battre? Skulle inte tro det ..

Koh Kood & Koh Mak ar verkligen nagot att rekomendera, det ar ganska sma oar utan ATM och utan 7-eleven sa man far planera lite innan man aker hit, sen ar de ett par fa guest house/hotell och lite resturnager och pubar men det ar inget om man vill parta, men om man vill upptacka och leva i paradiset for nagra dagar ska man garanterat aka hit. Det ar absolut inte fortstort med turism/svenskar heller. Jag gillar et verkligen. URMYSIGT! Sen ska jag verkligen rekomendera vart GUESTHOUSE pa Koh Kood om man ar backpacker, galet bra! Berattar mer om det sen 🙂

Sen ar jag sa javla lycklig att henke ar hos mig, vi har haft det sa sjukt underbart 🙂 som en drom som verkligen gick i uppfyllelse!wiiiiiiiiie, jag svavar pa moln. ♥

0

1 reaktion på “we are in the paradise”

  • vicky skriver:

    Gaah va mysigt alltså! =) Bor ni på Peter pan resort? Verkar finnas sjukt mysiga boenden på kood när man kollar lite! Fasan vilken resa du gjort alltså, hur lång som helst! Idag är det typ 15 grader här hemma så värmen kommer nog snart hit med. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *