KOH MAK, har du varit dar?

Imorrn vid 11 tiden drar vi med Speedboat till on Koh Mak, har hort att den ska vara riktigt fin 🙂 Lite mer orort, ar det nagon som varit dar? isf gillade ni det? tips pa bra resturanger? strander? Hotell?

0

2 reaktioner på “KOH MAK, har du varit dar?”

  • Anonym skriver:

    Så fint är det inte tyvärr om man jämför med andra öar runt om.

  • Jenny skriver:

    Ja tycker koh maak är superfint. Vi bodde på Koh Mak resort, rummen kunde ju varit bättre men poolen som låg 5 meter från havet & Poolbaren var ju helt underbart 🙂 Sen kan ni ju åka över till Koh Kham som ligger 5 minuter med longtail därifrån 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.