Bilder fran varan moppe-dag pa Koh Chang.

Ser ni sa blond jag blivit?

Idag sa hyrde vi moppar och utforskade on Koh Chang, det var ritkigt harligt! Vi sag bade fina ororda strander, harliga utsikt fran view point, elefanter och at lunch pa en urmysig resturang pa tropical beach. Riktigt skon dag, sa najs att hrya en moppe sadar, man far ut sa mycket av det! Nyss knappte jag dessa kort pa solnedgangen, hur fint ar de inte? De sjuka ar att jag kan ligga i var hotellsang och kolla ut och se havet och solnedgangen 😀

Nu ska vi ga och mota upp Doung & Malin for att ata middag! 🙂 Vi hors imorrn. PUSS

0

2 reaktioner på “Bilder fran varan moppe-dag pa Koh Chang.”

  • Sara skriver:

    Har följt din blogg från första början och jag måste bara ge dig en stor eloge! Du är en förebild, en inspiration och en glädjespridare. Om man inte vet vad man ska ha på sig så klickar man in på din fina blogg, så får man genast tips och inspiration. Och du och din kille är ju det perfekta paret! Snygga är ni! Ha en fin fortsatt resa. Kramar från Sara

  • elin skriver:

    ni ser ut att ha det underbart. njut! 🙂

    tänkte kolla va det är för kamera du har? är den en kamera som man kan ta bilder under vattnet med och på ytan? intresserad av att skaffa en sånn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *