Koh Chang.

Nu at vi pa urmysiga Koh Chang. Ar har med mina basta pojkar, fan sa harligt vi har det, vi kom hit for tva dagar sen till Koh Chang. Da akte vi direkt till Lonely Beach, sa hittade vi jattemysiga bungalows. Sa det fick bli varat forsta stalle, det lag precis vid stranden. Vi har redan hunnit med en hel del … Vi har stekt loss, och badat i havet. Vi har verkligen akt ratt, har ar det klarbla himmel och sol hela dagarna med tanke pa hur de ser ut i sodra thailand. Sa himla skont, vi har hunnit med en hel del party ocksa. Igar var det henkis fodelsedag sa da fira vi han ordentligt, traffade nagra skona Norrlanningar som vi festa loss med. Sa han var supernojd med dagen. 🙂

Nu har jag fatt lanas mickas minnes-kort lasare, sa nu blri det mycket uppdatering!! Hall utkik, snart far ni en bildbomb 🙂

0

1 reaktion på “Koh Chang.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.