Varldens lyckligaste tjej.

Nu kommer det! Det har hant en san javla bra grejj. Om man sager sahar, jag ar varldens lyckligaste tjej just nu. FOR ATT … imorrn sa kommer HENKE HIT 😀 😀 Han & Dane. Jag forstar ingenting, jag ar bara sa javla glad, det pirrar i hela mig och jag dor av lycka. Detta har tydligen varit planerat anda sen jag akte, och alla andra visste och han skulle overraska mig, och hade planerat allting i minsta detalj med Linnea. Men sen kom de saker ivagen, och de krangla med Bali, For jag var nara pa att boka biljett o blbla. Sa henke var tvungen att droppa de, sa att de inte skulle ga ut skogen. JAG AR SA JAVLA LYCKLIG!! Fattar ni? Han kommer hit till mig i Thailand. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE! Tank att allt han och jag skrivit om pa mejlen, smsen, pratat om pa telefonen kommer nu bli verklighet. Detta ar varldens basta drom som gar i uppfyllelse. Om ett dygn far jag traffa min alskade henk, inom ett dygn far jag kyssa han! iiiiiiiiiiiiiiih. JAG RYSER I HELA KROPPEN!!!! ♥

Jakligt synd att de inte blev en surprise, men men jag ar bara sa glad nu att jag inte vet vart jag ska ta vagen!
Sa idag stack de andra till Bali, Linnea, Klara & Sebbe. Sa nu ar jag kvar i Bangkok med Micka, Hannes, Lina, Chrille & Simon. De drar till Bali den 30:e alltsa i overmorrn. Och da drar jag HENKI & Dane till Koh Chang, sen vidare till koh tao. Vi kommer kora Thailand i 2 veckor tills de aker hem. Sen far jag & linnea en sista vecka innan vi aker hem till Sverige igen.

FAN VAD UNDERBART!! Fattar ni hur glad jag ar?? 😀

0

6 reaktioner på “Varldens lyckligaste tjej.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.