Hamnat pa sjukhus i Vang vieng.


Usch nu ska fa hora vad som hant. De var sa jakla otackt, vi var pa tubingen och sa hoppade jag med lianen, och nar jag kom upp sa kande jag att jag hade ont i bakhuvudet, men de var inte sa jattefarligt. Sa det var inget mer med det, men nar vi sen kommer hem och sitter pa resturangen, kanner jag bara vilken smarta som kommer bak i nacken o bakhuvudet, borjar ma samre o samre sa jag ber linnea om nyckeln, springer fort till datorn och ber henke ringa, for mina pengar var slut. Sa forklara jag hur laget var, och han blev jatte orolig och fick panik men han sa att jag inte fick ga och sova med tanke pa att de kanske kunde vara hjarnskakning. Nar jag val ligger dar, sa kanner jag att jag bara blir samre o samre, springer till toan och spyr som bara den, och det verker nagot fruktansvart i huvudet. Sen sa blir jag svagare o svagare, ligger och fryser som fan och bara skakar, samtidigt som jag var kokhet. Ringer henke igen o ber han ringa Linnea, sa hon far komma. Hon kommer, sen kommer de andra tjejerna med.

De marker att de inte direkt kan gora nat, och att jag bara blir samre och inte battre, sa de springer ut och tar en tuk tuk och kor mig till sjukhuset, nar vi val kommer fram ar ingen dar, och de tar inte mig pa allvar, de bar mig for jag inte ens kunde ga, jag var ju sa matt och svag. Sa da trodde ju dom att jag var jattejattefull eller hade tagit mushroom, men sen efter ett tag verkar de som de borjar forsta. Sa ville dom ge mig spruta, men jag vagra sa fick tabletter och en massa vatskeersattning o sen akte vi tillbaka.

Sa antagligen hade jag fatt en blandning av vatskebrist, solsting, och nagon hjarnskakning. usch det var riktigt obehagligt, lange sen jag madde sa fruktansvart daligt! Men darfor vill jag tack mina fina tjejer som fanns dar och min underbara pojkvan hemifran. NI AR GULD VARDA! TUSEN TACK. ♥

Nu har jag tagit det lugnt och inte druckit/tubat pa tva dagar. Detta behovde min kropp. Sa nu ar det lugnt!

0

3 reaktioner på “Hamnat pa sjukhus i Vang vieng.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *