TUUBING.

TUBING I VANG VIENG LAOS!

Detta ar det sjukaste och galnaste stalle jag varit med om i hela mitt liv.
TUBINGEN AR AWESOME!! Det ar liksom en stor flod, som man tubar i, sa aker man mellan olika barer i floder. Sa drar dom in i en rep. Sa ar det varldens basta musik, varldens drag och bara helt galet. Nar man kommer dit sa far min gratis shots, och sa far man band och de bandet man har, far man gratis dricka ifran. Sen finns de lianer, och massa gungsaker som ar ner i vattnet. Sen nar man tubat drar man hem och duschar, kakar pa en chill resturang, och sen drar man ut igen antingen till Q – bar eller till BUCKET BAR. Och Tubar/festar man inte, sa finns det absolut ingenting att gora forutom att sitta pa en resturang och titta pa FAMILY GUY. Som suger! ALLA verkligen alla resturanger visar det, och inget annat. Haha sa sjukt stalle. Men detta stalle ar verkligen svinkul i 4-5 dagar, sen spyr man pa det. Man det ar latt  vart att aka hit, for de ar det sjukaste jag varit med om. GRYM STAMNING!

 

0

3 reaktioner på “TUUBING.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *