Underbar battur.

TJENIXEN KIXEN ! 🙂 Idag har vi varit pa en battur, dar vi bade har snorklat, solat, vart pa olika oar, och chillat hela dagen. Sjukt bra vader har vi haft, det har varit klarbla himmel och sol hela dagen. Vi hade t.om sa bra vader att en tjej svimma pa baten, usch vad laskigt de var. Hon bara klappa ihop och slog i huvudet. Som tur var sa reagera alla snabbt och hjalpte henne, men dar inser man annu mer hr viktigt det ar med vatten i en har varmen och att bada, sa att man svalkar sig. Jag lovar, jag dricker massa vatten.

Vi kom hem fran batturen runt klockan 4, da drog vi till var favorit resturang som ligger precis ovanfor stranden, dar har dom solsangar. Sa jag & Klara drog dit och la oss och tog en glass till solnedgangen. Gud vad harligt det var. DETTA AR LIVET!
Imorrn blir det PHI PHI, vi drar med baten som gar 10.30 Ska bli riktigt najs, det blev inget Koh Lipe for oss, det var sa dyrt att aka dit. Sa vi skippade det, de var fort kort tid for den summan. Men det star ju kvar, far at det nasta gang helt enkelt!

Har tyvarr inte kabeln med mig, men nasta gang ska ni fa se en hel del bilder. 🙂 TJING!!

0

6 reaktioner på “Underbar battur.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.