Moppe dag.

HALLA JA! Hur har ni det? 🙂 Vi har det iaf superbra har pa Koh Lanta, vi bor i en bungalow med 2 min till stranden. Det ar jattefint och mysigt har. Sa idag har vi hyrt en varsin moppe, och akt runt hela on Koh Lanta. De var jatteharligt, vi har haft klockrent vader idag. Klarbla himmel och sol. Sa vi har haft det helt underbart. Sa harligt att bara aka omkring pa en moppe, och aka till allt man vill se. Det rekomenderar jag verligen, iaf nar man ar pa en O som anda ar ganska stor som Koh Lanta. Vi har precis varit och bokat en tripp till imorgon. Vi ska aka pa en battur med long tail bat, som ska ta oss till 4 olika oar. Sa vi hinner se sa mycket som mojligt. Ska bli sa skont. 🙂

Sen pa tisdag morgon drar vi till Phi Phi, dar vi blir ett tag. Sen runt den 18-19 mars sa drar vi mot Laos. Fan vad nice det ska bli, vi ska till Vang Vieng och kora tubingen. HAR ni vart dar? Det verkar vara ett helt sjukt grymt stalle.

Mamma, Pappa och ni andra allt ar superbra och jag mar bra och det har gatt bra med mopparna idag. Inga ben brutna,  mina pengar pa mobilen ar slut, darfor har jag inte svarat. Men ska ga till 7- eleven och kopa kontantkort och fylla pa mobilen.

Vi hors imorrn 🙂

0

4 reaktioner på “Moppe dag.”

 • fanny skriver:

  koh lipe då?:)
  hoppas du har de bra!!

 • Hella skriver:

  Har en gammal klasskompis som varit ute o rest en del och har en blogg där han lagt ut massa klipp från sina resor, bland annat från Asien och Vang vieng! Kolla in bloggen vettja, han e riktigt rolig. Man kan klicka sig till klippen i menyn till vänster, tror det står reseklipp från Asien eller nåt liknande. Trevlig resa!

 • C skriver:

  Halloj!! Följer din blogg slaviskt nu, då jag och två tjej kompisar drar till Thailand imorgon och stannar en månad. Några tips? Jag lämnar också en fin pojkvän hemma, vilket nog är det allra jobbigaste!

 • Hella igen skriver:

  smart att jag gav dig adressen till bloggen 😛 http://www.cmj.blogg.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *