Say Goodbye to Kamala and hello to Koh Lanta & Koh Lipe.

Hejsan Finingar! Nu sitter jag och chillar pa ett internetcafe, tankte uppdatera er litegranna. Idag har vi bara hangt vid poolen, sen vid tre sa akte vi pa en marknad har i Kamala. Shoppade litegranna, jag hittade en hel del presenter till er dar hemma hihi. Vi har det sa himla bra har nu, fatta vilket underbart liv vi lever har, det ar galet.
Idag har vi ocksa varit och bokat resa till morgondagen. For da bar det av mot Koh Lanta, & Koh Lipe som anses var bland de finaste i hela Thailand. Det ska bli sa underbart, bo i en bungalow pa stranden, bada dar du nastan ar ensam pa stranden.  Nu maste jag kila, de stanger har pa internetcafet nu. Vi hors imorrn 🙂
BERATTA HUR NI HAR DET? HANDER DAR HEMMA?
0

3 reaktioner på “Say Goodbye to Kamala and hello to Koh Lanta & Koh Lipe.”

 • Lillis skriver:

  Äckel snön kom tillbaka en vända på västkusten!
  Hemskt!!

  Mår ni bra förresten?? Inte drabbats av tsunamin?!!?

 • skulle verkligen uppskatta om du svarade på 2 frågor:
  1: ibland har du lugg och ibland inte? hur då? .. visa visa visa! 😮 jag har lugg, och det finns inte ett sett att jag kan sätta upp den utan att det ser konstigt ut!.. 🙁 need your help!

  2. vart har du köpt ditt stora RUN linne?

  //kramar xx

 • Anonym skriver:

  koh lanta är verkligen urfint! kan tipsa om en billigt och fint boende på klong dao beach på koh lanta, lanta bee garden heter det. bungolows precis vid stranden, billigt, jättegod mat(!!!!!!!) och supertrevlig personal.

  om ni går ifrån lanta bee garden, och går längs stranden åt byn saladans håll (dit man kommer med färjan) så kommer det efter en liten stund en restaurang som heter VR minimart där de serverar god och väldigt billig mat vid stranden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.