livet ar gasnka jobbigt ..

Sahar ser de ut utanfor varat hotell, riktigt harligt och mysigt hotell. Visst ser varat liv ganska jobbigt ut? Sahar ser vara dagar ut, de jobbiga ar liksom om man ska stanna i poolen eller vara pa stranden, eller hur manga ol eller cider man ska dricka. Haha sa ar det verkligen. Idag sa akte jag Martina & Emma in till Patong och shoppade. Blev en hel del smycken, chang linne, och lite annat. Ska forsoka visa er senare. Imorrn blir det Koh Lanta & koh Lipe. 🙂 Vi ska nog hinna med Bali med efter Laos. Shit snart har jag varit har i en manad. Det ar galet.

Ar varen pavag hemma nu??

0

2 reaktioner på “livet ar gasnka jobbigt ..”

  • Lillis skriver:

    Kan tipsa om en grymme kuvertväska som ja ångra att ja inte köpte.. En med små döskallar på.. Thomas wylde elle liknande…

  • Amanda skriver:

    Hejhej!

    Kan du inte skriva vad hostels, resor med buss, tåg mat er dagliga budget och sånt är? ska nämligen göra en liknande resa om lite mer än ett år 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *