Thailand, Kamala!

HEJSAN UNDERBARINGAR! 🙂 Antligen sa ar vi framme i KAMALA i THAILAND. Vi har nu transporterat oss i 21 timmar med buss, sa ni kan ju tanka er hur matta och trotta vi ar? Helt sjukt. Men resan gick faktiskt valdigt bra. Nar vi kom fram gick vi med vara tunga backpackersvaskor, en fram och en bak och gick och leta guesthouse, men hittade ingenting! Sen till slut slappte jag & linni vaskorna och borja leta ordentligt, och hitta ett klockrent. Ett hotell typ med pool, riktigt fina rum. Detta ar riktigt lyx for oss, som har bott sa jakla skabbigt. Sa det kanns riktigt bra.

Phillippines & Malaysia var bra, men fan vad gott det ar att vara i THAI. 🙂 LYCKA.

Kamala ligger i Phuket, och verkar vara ett riktigt mysigt stalle. Ikvall blir det nog party, blir att fira att vara har. Snart fyller var alskade klarabus ar ocksa.  Vi kommer nog stanna i Kamala i ungefar 4 dagar, sen blir det nog KOH LIPE, KOH LANTA, & PHI PHI sen vidare till LAOS nar var tid gar ut har. For nar man kommer med bat, sa far man bara 15 dagar istallet for 30.

HAR NAGON UTAV ER VARIT PA KOH LIPE? ELLER KOH LANTA? 🙂 HUR AR DET HEMMA NU? TELL ME?

0

9 reaktioner på “Thailand, Kamala!”

 • Anonym skriver:

  jag har varit på koh lanta, älskar det 😀

 • fanny skriver:

  för bara nån månad sen var jag på koh lipe!
  som är enligt mig världens finaste och mysigaste plats på jorden!!
  det går inte att beskriva hur underbart det är, man måste bara uppleva det!
  ha bra där(AVIS e ja)

 • Anonym skriver:

  Vad menar du med att tiden går ut?

 • Lindisen skriver:

  Hej älsklingar!!! Jag har hört att Koh Lipe ska vara helt fantastiskt! Alla rekommenderade det när jag och Ville var i thai!

  LOVE YOU!<3

 • Malin skriver:

  Har varit på båda ställena och har precis skrivit om de platserna jag besökt i Thailand. Kolla in min resekategori.
  Ha en trevlig semester!

 • Nathalie skriver:

  Du har det nog tusen gånger bättre än oss här hemma, speciellt när du är i älskade Thailand. Men våren börjar alla fall komma:)

 • Lillis skriver:

  Koh lipe ska vara värsta turturduvor-ön typ..

 • Vicky skriver:

  Halloj Becca! Nu ligger ja på rummet på phi phi och wifiar lite:) vill absolut tipsa om Lipe! Så stört fint vatten och så soft stämning! På dagarna äre ändå rätt tomt på stränderna men på kvällen dukar de upp med liggmattor överallt och det finns mångamysiga reaggebarer där! Och en walking streetmed lite affärer o så! En bra butik där heter teazee, lite dyrare grejermen asshyssta plagg:) finns billig mat oxå och rätt billiga boenden! Vi bodde på bundhaya, det kostade 450 kr nattenmen det är den största resorten på ön och är väldigt bra, då har man en egen bungalow.. Men Vet inte vad ni har för budget:)Men bo på pattaya stranden, där händer det mest! Ha en fortsattbra resa! Kram

 • lisa petersson skriver:

  Hoppas ni har det underbart! 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *