Malaysia.

Hej Finingar! 🙂

Nu sitter jag pa vart skabbiga guesthouse och tankte uppdatera er lite om varan tripp. Just nu befinner vi oss i Malaysia i China town. Nu ar klockan 19.46 har och vi har transportrat oss hela dagen fran klockan 6 imorse.
Hela ganget vr ute och parta igarkvall till klockan halv 5 pa morgonen, gick i princip direkt till taxin haha. Alla var skitfulla. Sjalv var jag hemma, for jag ar sjuk 🙁 Har feber, är genomforkyld, snoret bara rinner, och jag nyser hela tiden, samtidigt som jag har ont i halsen 🙁 BUHU. Far hoppas att jag blir battre snart 🙂

Nu ska vi ut och kaka, imorrn blir det att kolla in vad som ar sevart i KUALA LUMPUR. Sen pa kvallen drar vi till Thailand, forsta destination ar PHUKET KAMALA 🙂 WIHUUUU! Vi hors imorrn.

PUSS GODINGAR!

0

2 reaktioner på “Malaysia.”

  • Nathalie skriver:

    Fort jag hör Thailand nånstans så saknar jag det nåt sjukt mycket. Inget kan nå upp till allt Thailand har att erbjuda!! ha det super bra där. Kram

  • LIndisen skriver:

    Krya på dig bästa Beccisen! Njut av livet!! Hoppas att ni får det super i KL och Thai!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *