ROBINSSON MALL.

Jag behovde lite nytt smink.

Underbara ringar. De roliga ar att idag har jag kopt typ 10 till. HAHA. Det har ar rena paradiset for mig 🙂

Varan lilla lunch innan det var dags att shoppa vidare igen.

Jag blev helt kar i detta.

Vi har hittat ett sjukt bra shoppingcenter har i Manila, som ar precis dar vi bor. Det heter ROBINSSON, jag rekomenderar verkligen detta om ni ska eller befinner er i MANILA i Phillipines. Det har var lite av det jag shoppade igar, och idag har jag shoppat grymt mycket mer. Kan bli problem att fa ihop vaskan 😉 haha. Men dom har ju allt har, sjukt snygga smycken ocksa. Sa har de aven Top Shop, Mango.

Nu har antligen jag & Linni bokat om varan biljett ocksa. Sa imorrn flyger vi till KL till Malaysia med Klara och dom, med exakt samma flyg. 🙂 Sa himla skont! Ska bli harligt och spannande att se Malaysia med innan vi sticker till Thailand.

LASER NI MIN BLOGG KARA NI? FOLJER NI MITT AVENTYR? HUR AR DET HEMMA NU? 🙂 TELL ME.

0

3 reaktioner på “ROBINSSON MALL.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *