PUERTO.

Hejsan mina Godingar!! 🙂 Idag har vi varit pa utflykt, vi akte ut med en bat som tog oss till tre oar, vi snorklade, at god mat, och bara chillade. Valdigt harlig dag maste jag saga. Nu ar vi tillbaka, vi akte in till Puerto Galera och skulle shoppa lite, men vi hittade ingenting. Det blev bara vatten, lask & godis. HAHA. vi gick aven in och tittade pa var biljett, och insag att den kanske ar ombokningsbar. Vi ska ju aka fran Manila den 9:e mars, men Klara och de ska aka den 4:e mars och de vill vi ocksa mycket hellre. SA nu pa onsdag nar Klara o dom aker till Manila, sa hanger vi med och ser om vi kan boka om var biljett dar. Det vore perfekt! Men vi far hoppas pa det basta.
For tyvarr har vi hamnat lite fel, har i Puerto sa ar det mest horor, & ladyboys och dalig strand. Synd att vi inte visste det innan, men vi far sta ut i 2 dagar till. Resten ar ju bra liksom 🙂
Nu ska jag springa bort till de andra, blir nog att chilla ikvall! Nu pratar jag med henke pa SKYPE. Sa himla mysigt. ♥ vi ar sa bast! Vi hors imorgon fina ni. STOR PUSSS PA ER ALLA 🙂
0

4 reaktioner på “PUERTO.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *