I miss you like hell.

Jag saknar dig sa det gar ont, jag vill bara att du ska vara har med mig ♥ tank vad underbart det skulle vara.
Men vi klarar detta, och jag hoppas allt att du kommer komma ner 🙂 hihi. jag gar fortfarande och hoppas!
Jag saknar dig, ditt skratt, din narhet, ditt knappa satt, att vakna upp med dig. Men vi klarar detta, for vi ar bast!& vi blir bara starkare av detta, och aven var karlek med.
Jag alskar dig Henrik Solinen ♥ jag alskar att du ar min.
0

3 reaktioner på “I miss you like hell.”

 • Lillis skriver:

  Klart ni klarar det!
  Finns ingen anledning till det motsatta bara för att du är iväg på en resa…

 • Henrik skriver:

  Nu ligger jag i min säng o tänker på, bl.a varför det e så underbart jävla härligt fantastiskt att få ligga bredvid dig o känna hur du somnar,ofta på mitt bröst(du e alltid först att somna!=),sen du åkte har jag verkligen funderat på varför dt känns så?=)innan jag somnar(när du e hemma,nu kollar jag på tavlan jag fick) kollar jag alltid på ditt ansikte med ett leende för jag vet att när jag vaknar ligger du bredvid mig!=)den känslan gör att det känns som en otroligt vacker dröm INNAN jag somnat o det Rebecca växer inte på träd som du brukar säga,dt e vackert!(oj dt blev långt,dt jag ville säga att jag gillar att sova med dig lite grann!=)o dt e bara en av oändligt många underbara egenskaper med dig.man slutar aldrig förvånas!Ville inte skriva mer ifall din blogg skulle gå sönder av ordkrasch!=)

  Rebecca Maria Fredriksson,JAG ÄLSKAR DIG!

  Ditt Mungo Henke

 • Anonym skriver:

  fint:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.