On the beach.

Har kommer lite bilder fran dagen, idag har vi bara stekt pa stranden, spelat volleyboll, och chillat. Sen gick vi upp och shoppade litegranna. Hall utkik sa visar jag er 🙂 Ikvall ska vi ha en chillkvall en chips&spel kvall sa himla skont. Antligen bara mysa o ta det lite lugnt, och slippa parta haha.

VAD SAGER NI? HUR NAJS? 🙂 HUR AR VADRET HEMMA? BATTRE?
0

5 reaktioner på “On the beach.”

 • Sannixen skriver:

  Åh Becca det ser alldeles underbart ut, önskar så att jag var där med er <3 <3 <3

 • OLIVIA skriver:

  vad härligt det ser ut och förmodligen är också antar jag! 😀

 • Mamma Sabine skriver:

  Hej. Gud va härligt det ser ut alltså. Skulle oxå vilja va där nu. Bara chilla o ha de skönt. O sola me er. Mysiga bilder på er fina ni är o bruna. A skönt o ta de lugnt oxå sådär ju. Behöver ju inte parta varje dag. Ha de så mysigt o håll ihop alltid alltid så e de kram mamma love u mmm. Hälsa

 • Wiwi skriver:

  Ser underbart ut!!
  Shopping utomlands kicks ass!!!!

  Här är det -7, blåser som f–n och solen vägrar visa sig..

 • Malin skriver:

  Hälsa Klara! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *