ANSWERS.

Ar det jobbigt att vara gluten utomlands?
– Jo det ar faktiskt ganska jobbigt, men det funkar anda. Man vet ju i stora drag vad man inte far ata sa som pasta, pizza, brod osv. Plus att i asiatisk mat ar det inte sa mycket mjol i. Men om man ar medlem i Celiaki forbundet sa finns de sma kort man kan skriva ut o ha med sig utomlands pa alla sprak. Men hitils tycker jag det gatt bra.
Hur mycket pengar kostar en san resa du ska gora?
Det beror pa helt var du ska, och hur lange du ska vara borta. Men min budget ar pa 20-25 tusen. Men da har jag redan bokat biljett dit och hem for typ 8.000. Sa runt 30-35 tusen far man rakna med. jag ska vara borta i Asien i 2 manader, dar det ar valdit billigt. Men om man lever som backpacker sa tanker man ju lite pa boenden o sa, att man typ bor pa guesthouse istallet for hotell osv.  Sorry for mitt yra svar, hoppas ni fattar :)? Fraga igen annars. Men tank pa att ha en biljett bokad hem, ni kan ju boka en oppen. Sa att ni kan andra den, for det ar mycket billigare att ha gjort det innan. Jag betalade liksom bara 3.100 for en biljett hem fran Bangkok till Svergie.
Bra sidor att flyga med?
– Har far ni lite tips pa bra sidor med flyg, boka bara flyg, och ta alltid alla boenden pa plats 🙂 much cheeper.
Seat24.se. budJET.se och destination.se. Dar hittar ni massa bra och sjukt billiga flyg, sitt och tryck o andra datum, for det kan skilja tusenlappar pa bara en dag. LYCKATILL! 🙂
0

2 reaktioner på “ANSWERS.”

  • Nathalie skriver:

    Tack för tipsen:) nu har man litee mer inblick i hur mycket det kostar med en sån resa. Ska bli kul att höra vad du tyckte om ställena sen och vilket som var mest värt att åka till:)

  • towe skriver:

    Var inte du iväg på en liknande resa förra året? Eller jag kanske har missförstått.. hade ni planerat hela resan innan ni åkte alltså då och då åker vi dit eller dit bestämt datum för när ni ska till ett nytt ställe och så eller åkte ni bara ner och gör lite vad ni kanner för? Super kul att följa din resa!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *