Philippines

Sahar fint ar det har, tog nyss dessa bilder. Det ar verkligen rena paradiset. Vi solar, badar, chillar, myser, festar och har det sa javla gott. Dom som Klara o dom reser med, ar superharliga vilket kanns skitkul. Vi ar ett stort harligt gang. 🙂 Ikvall kan det nog bli BARBEQUEPARTY! NAJS

Vad gor du utomlands?

–  Jag ar bara har pa semester, for att uppleva och leva livet . Jag
kommer vara i Asien i 2 man. Kommer hem 21:e april.  Latt de basta val jag gjort.
Detta kommer bli en grymt bra resa. 🙂

Jattekul att sa manga kommenterar, det gor mig sa jakla glad!!!! Fortsatt med det. Forlat for jag inte uppdaterar sa ofta, men man hinner inte o har inte samma tid. Men ska bli battre, ska forsoka blogga varje dag iaf. Nagot inlagg, sa ni kan folja med o se vad som hander pa var resa. Bara fraga om ni undrar nat 🙂

0

9 reaktioner på “Philippines”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.