MANILA.

Nu ar vi framme i Manila, antligen!! Shit vilken tid de hasr tagit oss, vi har flygit med 3 flyg o en massa vantan. Forst flog vi Stockhol – Brussel, och nar vi kommer fram till Brussel skulle vi flyga till ABu daubi, nar vi kommer fram sa var vi sa jakla forsenade, sa vi sprang som fan for att hinna. Genom hela flygplatsen, som var sjukt stor. Vad hander? JO  vi missar hela skiten. helt sjukt, sa vi missaR vart flyg. Men som tur ar sa loste det sig. De fixade nytt flyg till oss, men vi fick vanta 5 timmar. men men. Sa fick vi mat o dryck o sa gratis. Nan ersattning iaf 🙂

NU ar vi som sagt i Manila, bada ja o linni ar sjukt sega efter denna dag. Ikvall blir det att ata nagot, sen sova. Och imorrn flyger vi till Borcay, det ar en jattefin O, dar klara o alla ar har. SHIT JAG SKA FA TRAFFA KLARA 😀
Jag ar sa lycklig!! Har ar det sjukt varmt, sitter i shorts o linne de ar typ 35 grader. SA NAJS!

HORS SNART IGEN! FAN SA SPANNANDE DETTA SKA BLI. GLOM ALDRIG ATT NI AR BAST MINA FINA LASARE! 🙂

0

9 reaktioner på “MANILA.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.