Valentine present.

– Jag sa ju att jag skulle säga vad jag gav i alla hjärtans dag present. Jo jag gav ett gulligt, som innehöll ett handskriviet brev med eldat i kanterna, där jag hade en jättefin kärleksförklaring. Sen så gav jag honom en snygg svart/vit randig tröja, för tycker han är så fin i randigt. Sen så hade jag sprutat ner hela tröjan min parfym ( den som henke älskar) så att han kan tänka på mig, och lukta på den.

Sen min present av henki var att bli utbjuden på resturang, och sen idag fick jag också ett tvåsidit handskrivet brev, ibland blir jag rädd hur lika vi är. Det brevet var det finaste jag läst, jag grät hur mycket som helst.
Blev så otroligt rörd, att en människa kan tycka så mycket fint om en. Tack världens bästa du.

De roliga är att innan jag köpte tröjan, så har jag packat ner en vit/röd randig tröja som luktar henk. HAHA. Men seriöst man måste! Så nu har vi en varsin. Som sagt galet lika ibland.

0

1 reaktion på “Valentine present.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *