you are my heaven on earth.

Åh idag ska jag mysa med min babe på alla hjärtans dag. Jag har fixat och trixat lite saker, det blev superbra. Jag säger ikväll eller imorrn vad de är för nåt, annars kan han ju läsa det haha. Men han har iaf bokat bord åt oss, så vi ska ut och mysa på resturang ikväll iaf. Ska bli jättemysigt, man gör det så sällan. Sen ska jag pussa & krama på han extra mycket bara för han är bäst! och för jag snart ska vara utan honom i 2 månader :/ ♥

jag fick en liten chokladbit, nallebjörn & pengar till resan av mammsi i alla hjärtans dag present. Så gulligt av henne, jag kommer sakna hennes något enormt. Jag ska ta med nallen och tänka på henne.

VAD SKA NI GÖRA IDAG? HUR SKA NI FIRA? 🙂

Nu ska jag göra mig fin för kvällen, vi hörs senare finisar.

0

3 reaktioner på “you are my heaven on earth.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.