you are my angel in the sky

Vi kom hem för ett tag sen, henke bjöd ut mig på resturang. Vi gick till Athena och åt grekisk mat, galet mysigt. Vi båda åt Souvlaki, som är grillspett med fläskfilé & grönsaker och sen klyftpotatis och tsatsiki till. Det var verkligen sjukt gott. Tusen tack fina du. Sen hyrde vi film, och ska se den strax. Jag gav Henke en tröja, en radig jättefin som jag sprutade med min parfym, så han kan lukta på den när jag är iväg, och så skrev jag ett brev. Han blev jätteglad, så det känns bra.

Ska försöka somna skapligt, imorrn har jag en lång jobb dag framför mig. o7.oo-2o.oo. Först inventering på morgonen, och sen jobba. Killerpass 😉 Sov gott mina vänner. Hörs imorrn kväll.

0

2 reaktioner på “you are my angel in the sky”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *