Hur firar ni alla hjärtans dag? Gillar ni dagen?

Alla tänker så olika, och jag undrar verkligen hur ni tänker? Vad tycker ni om Alla hjärtans dag? Gillar ni det? Hatar ni det? Eller vad tycker ni? Vissa tycker ju att det är en helt underbar dag, medans vissa nästan hatar den och tycker det är supertöntigt. MEN VAD TYCKER NI? HUR SKA NI FIRA ALLA HJÄRTANS DAG?

Jag personligen tycker att det är en mysig dag, härligt att de finns en dag då man kan vara lite extra kärleksfull, men jag tycker inte att man ska balla ur, och göra det till världens grejj. Utan kanske äta en god bit mat? Ge någon liten present? Fast det behövs inte heller, men jag är ju sån som älskar att göra andra glada. Sen  gillar jag ju mer när de händer spontant, det blir man mer glad för, och uppskattar på ett annat sätt. Men samtidigt är det en mysig dag, och det är inte fel att ha pojkvän den dagen.

 

 

0

6 reaktioner på “Hur firar ni alla hjärtans dag? Gillar ni dagen?”

 • sophie skriver:

  jag må bara säga, damn girl!
  din stil, klädstil. jag personligen brukar inte gå efter modet, jag klär på mig det jag tycker om, det jag gillar. men tjejen du har gett mig inspiration, tack!!

 • sophie skriver:

  hur jag hittade dig? ingen aning faktiskt, läste bloggar på bloggar till slut kom du bara upp, kände mig tvungen till att slänga in en liten kommentar!

 • matina skriver:

  jag är inte ett så stort fan av alla hjärtans dag så jag och mina vänner tänkte ha en "hatfest" 😉
  hahaha 🙂

 • Celine Berg skriver:

  Jag har aldrig tänkt så mycket på den dagen! har alltid varit med mina vänner och firat den, typ tjejmiddag!:) Men iår ska jag faktiskt fira den med min pojkvän! haha… jag brukar inte vara särskilt romantisk! så vi får se hur det blir !

  btw.. jag bara ÄLSKAR din klädstil och din blogg!!

 • Frida skriver:

  Hej =)!!

  Vilken härlig blogg du hade. Kul att du bor i Norrköping också.

  Alla hjärtans dag tycker jag är en bra dag, inte för att man måste göra något speciellt den dagen eller konsumera som butikerna vill utan mer för att på påmind om att alla dagar borde vara en sån dag man inte tar för givet, där man visar uppskattning och kärlek .
  Lyck gör oss lyckligare och kärlek är det.

 • Malin skriver:

  Jag tycker att allt har blivit så stort med alla hjärtans dag men firar den med lite mys….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.