Oj råkade trycka på en öm punkt ..

Okej att man kan slänga in en kommentar här om att man kasnke inte gillar någon tröja eller så? Men att göra såhär, det är nämligen så att en tjej har skrivit ett helt inlägg om mig och denna tröja. Ett hat – inlägg med andra ord. Jag säger bara herregud hur orkar du? Ni kanske tänker samma om mig, men jag var ju bara tvungen att visa er. Jag menar bara för jag la ut några låtar med Britney spears, Flo rida, så betyder det väl inte att jag bara lyssnar på det? VAD FAN vet du vad som spelas i mina högtalare? HERRREGUUUD!! Men håller ni inte med mig? TJING!!!

”När ska tortyren upphöra? NÄR?! Under något halvår eller så har jag varit underbart befriad från åsynen av en modefjortis med Iron Maiden-tröja – ända tills jag nyss ramlade över det här inlägget, vilket gav mig ett gyllene tillfälle att än en gång ösa ut a bucketful of hate över ett av mina absoluta favorithatobjekt.

Visstfan får folk ha på sig vad de vill.
Hur skulle jag kunna bestämma det, förresten? Det är bara det att jag stör mig så förbannat mycket på fenomenet jag-bär-bandtröjor-för-att-det-är-mode. I min värld är det en självklarhet att man inte talar om bandtröjor som ”rockiga tishor” (”tishor” måste för övrigt vara det vidrigaste ordet som någonsin har hittats på). Inte heller tar man på sig en bandtröja om man inte är ett FAN av bandet (och att vara ett fan är INTE lika med att veta att Run to the Hills är en Iron Maiden-låt, KÄRA Miley Curys). Men det är ju min värld det. Modeslavars värld ser tydligen helt annorlunda ut.

Såhär brukar det låta om man ifrågasätter modeslavens oförlåtliga användande av bandtröjor:
”Hur kan du veta att jag inte lyssnar på hårdrock?” och ”Får jag inte tycka att bandtröjor är snygga eller?”. Tja, med tanke på att hela din blogg är översvämmad med kärleksförklaringar till artister som Darin, Britney Spears, Lil Wayne, Kanye West och så vidare så är chansen att du innest inne skulle vara ett hängivet Iron Maiden-fan ganska liten. Och jo, man får tycka att bandtröjor är snygga. Faktiskt. Det är liksom inte riktigt där problemet ligger.

Bandtröjor är inget mode. Hur svårt ska det vara att förstå det? Helt enormt jävla svårt, uppenbarligen.”

0

33 reaktioner på “Oj råkade trycka på en öm punkt ..”

 • holykirch.se skriver:

  "Visstfan får folk ha på sig vad de vill." Ja, men vad fan gnäller hon över då, undrar jag.

 • EMELIECATRINE skriver:

  Usch vad dåligt skrivet =/ ta inte åt dig!

 • natta skriver:

  skit i idioter 😉

  Paow har ju bloggat om dig och denna outfit!! cooolt 😀 hahaha

 • Josefine skriver:

  men herregud! ursäkta men vilken idiot! man måste väl inte lyssna på ett band för att bära en tröja med dem på? det spelar väl absolut ingen roll. huvudsaken man tycker tröjan är snygg 😀 åh vad jag stör mig på hennes inlägg. folk som alltid måste ha något att klaga över. ta inte åt dig av hennes ord. du är grymt snygg i din tröja oavsett om du lyssnar på iron maiden eller ej 😀

 • ladydoordie skriver:

  "huvudsaken är att tröjan är snygg"… man ska väl kunna stå för den också? Annars är det ju för fan som att vara veggo-fjant och bära päls. Du representerar även en grupp människor med de kläder du bär, speciellt kläder som är direkt reklam, så som bandtröjor, och då är det ju en fördel om du åtminstone uppskattar musiken, annars blir det ju lite pinsamt….

 • m y y s a n ♥ skriver:

  sv. hehe så lite så! 😀
  btw skorna i din header var helt awesome!

 • New York by Sofie Lundberg skriver:

  Det är så irriterande med människor som verkas tycka att de "äger" rätten till saker, bara för att det råkar vara deras musikpreferenser eller whatever. Löjligt. Ha på dig det du tycker är snyggt och strunta i alla trångsynta människor där ute.

  Kram från New York
  http://lundbergsofie.blogg.se

 • Johanna skriver:

  Haha, herregud att man orkar göra såna påhopp. Om hon nu ogillar dig eller dit sätt att klä dig eller sådär så varför ens kommentera eller ens Läsa din blogg! Denna tjej är bara avundsjuk , bara strunta i henne. Du är supersnygg som alltid!!

 • Malin skriver:

  hahaha fan va töntig brud!! Tyckte din outfit var jäkligt snygg och letar faktiskt också efter en sån tröja, trots att jag inte lyssnar på iron maiden. Skit i henne. Du rockar 🙂

 • DANIELA skriver:

  Mirandas inlägg var ju så jävla rätt! 😀

 • malin skriver:

  hahahahha men snääälla! snacka om att inte ha något liv? tröjan är ju snygg och hon har väll ingen aning om du lyssnar på Iron Maiden eller inte.

 • Lina skriver:

  Du har rätt, hon vet antagligen inte vad du lyssnar på men ärligt. Även om du nu råkat hört några fjuttiga små låtar så är ANTAGLIGEN anledningen till att du ens bär t-shirten enbart att du tycker det såg "coolt" ut till din outfit. Precis som alla andra modebrudar med slitna bandtshirtar och coola nitarmband från Gina Tricot. Ha på dig vad du vill men låtsas inte som att du går runt med den tshirten för att du gillar Maiden och har den på grund av deras musik.

 • clara skriver:

  rebecca ! skit i alla andra , du har din feta coola stil och mer än jag diggar den till TUSEN, så go on girl!skit i dom som inte har ett liv som kommer med negativa saker , se det posivit att de ger dig fler läsare 😉

 • Sofiaa skriver:

  HAHAHAHAH gud jag håller på att skratta ihjäl mig! Sen när har kläder fått en lag?! Det är väl därför kläder säljs för ett rimligt pris, så att vem som helst kan få köpa de? Och det är väl däför Iron maiden tryckt upp en tröja så att fler folk kan uppmärksammas och börja lyssna på det! Vilket jävla skämt, det ska ALLTID finnas nåt att klaga på tydligen?!
  Bra gjort av dig att lägga in ett stycke från dennes blogg och låta folket själva tycka om det var moget sagt eller inte 🙂

 • andie skriver:

  vadå "vad spelar det för roll om man lyssnar på bandet eller inte" KLART SOM FAN ATT DET SPELAR ROLL. Man har på sig bandtröjor för att man är stolt över att man lyssnar på världens bästa band. INTE FÖR ATT DET SER ROCKIGT UT. Tycker synd om dig för de flesta av dina läsare är sånadär fjortisar som köper bandtröjor från HM och är sååå rockiga. Fyfan. Har inget emot dig dock.

 • Lirarn skriver:

  Förstår inte varför alla "icke hårdrockare" får ut av att bära en t-shirt med ett band dom inte är särskilt bekanta med. (Nej, man kan inte kalla sig hårdrockare om man även lyssnar på Darin och Kanye West. Det går inte ihop bara, så är det.)
  Men kommer det fram någon och säger "Diggar din t-shirt, vilken låt tycker du är bäst från 'Best of the Beast' albumet?" så lär det ju bli en pinsam situation för din del. Så du får väl skylla dig själv 😉

  (Ja, jag vet att det är ett samlingsalbum. Men det gör antagligen inte du.. hehe)

  Ha de gött!

 • anna skriver:

  skit i va folk säger. ja har alltid klätt mig precis som ja vill..har alltid struntat i om ja blivit utfryst, folk har skrattat bakom min rygg osv..ja bryr mig inte. de är insidan som räknas, inte hur man klär sig osv..de är mer hur man är emot andra människor och hur man beter sig osv.

 • sen skriver:

  Pinsamt, den där människan är bara ute efter uppmärksamhet och flera läsare..

  Gillar din otfit!

 • Annely skriver:

  Fast, Miranda har ju rätt!

 • Alfons skriver:

  Det är ju en fördel att veta vad bandet i fråga står för.. Nu är det ju så att maiden inte är några som bränner ner kyrkor m.m på sin fritid. Men det kan bli ganska pinsamt om man har en tröja med ett brutalare band o inte vet vad dom står för eller gör..

  Det kommer alltid att finnas true metallheads som kommer bli förbannade på fjortisar i bandtröjor..
  Jag är längre inte ett true metallhead längre, men jag förstår Miranda fullt ut..

 • Gulán skriver:

  Fast ja å andra sidan så har Miranda rätt.
  poser. -.-

 • holykirch.se skriver:

  På ett sätt är det ju bra att folk skriver sådana patetiska blogginlägg, det ger DIG fler läsare.. moahahah! :

  Keep it up.

 • Sandra skriver:

  Folk har ju fasan förlite att göra om man blir så upprörd? Förstååår inte varför vissa blir så upprörda över bandtröjor? De är ju som vilkn tröja som helst!
  Och vad vet hon/han om vad du lyssnar på!
  Bra att du försvara dig!!

  Bra blogg med 🙂

 • Richard skriver:

  alltså bara lägg av sluta du är bara pinsam.
  Använd dig inte av sånt bara för att vara tuff.
  Använd Tshirten o inte jävla tishor.
  Använd bandtröjan om du gillar bandet !

 • lisa skriver:

  ok så jag ska börja använda tröjor med hakkors på bara för att det är snyggt.. du smutskastar iron maiden.. kossa

 • Emma jonsson skriver:

  paow tyckte iaf den va fin:D

 • Sara skriver:

  Haha, att folk ens orkar bry sig! Såklart du får ha vilken tröja som helst, man måste inte gilla bandet 🙂 Tror det luktar avundssjuka!

 • Anonym skriver:

  såg du dig på paows blogg? 😀

 • YASNA skriver:

  nej va larvigt! det är ju två helt olika saker, kläder oh musik! varför skulle du ha mindre rätt oh bära tröjan? du är grymt go oh snygg, oh din outfit var meeegaaaa fin 😀

 • ladydoordie skriver:

  HAHHA, omg… alltså… Hur kan man vilja "göra reklam" för något man inte känner till? Man behöver inte vara ett hängivet fan kanske, men come on? "Man måste inte gilla bandet?". Nehe okej, resonerar ni likadant alltid? Gör ni allt bara för att vara häftiga? Isf förstår jag om en ny Hitler hade börjat styra det här landet. Ni är ju helt jävla blåsta och följer bara strömmen. MEn det är lungt, man måste ju inte tycka om rasism för att man gillar att banka blattar.

 • Andrea skriver:

  haha åh herregud vilken bitter person! Så totalt onödigt inlägg, att man kan ha ett sådant tunnelseende alltså..

 • Cassandra skriver:

  tycker om din stil grymt mycket! du klär i tröjan även om du skulle hata eller älska bandet 🙂

  såg även att paow tycker om din stil, http://paow.se/?p=30060#comments

 • Hanna skriver:

  "Inte heller tar man på sig en bandtröja om man inte är ett FAN av bandet (och att vara ett fan är INTE lika med att veta att Run to the Hills är en Iron Maiden-låt, KÄRA Miley Curys)."

  "Och jo, man får tycka att bandtröjor är snygga. Faktiskt. Det är liksom inte riktigt där problemet ligger."

  MAN FÅR VÄL FÖR FAAN HA PÅ SIG VAD MAN VILL MÄNNISKA!!!

  Man behöver för faan inte vara ett fan för att få ha på sig en bandtröja?! och om man inte får ha på sig det och du klagar om det, varför säger du då att ("Tja, med tanke på att hela din blogg är översvämmad med kärleksförklaringar till artister som Darin, Britney Spears, Lil Wayne, Kanye West och så vidare så är chansen att du innerst inne skulle vara ett hängivet Iron Maiden-fan ganska liten.")om du nu inte bryr dig?! och NEJ! Det är inte bandtröjan som är problemet, det är DU SOM ÄR PROBLEMET!!!!! sorgliga jävel…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.