JAAAAAAAAG DÖÖÖR!!

JAAAG DÖÖR!!!! När jag vänder mig om i badrummet står Erika där!! OMG! Var nära på att svimma, jag fattar ingenting! LYCKA!! Shit min älskade vän är hos mig, och jag får umgås med henne innan jag åker! Wiiiie.

JAG bara skrek, tjöt och förstod ingenting! Tänk då att jag tror, att hon fortfarande är i Thailand.
Vi hade bestämt skypedate idag klockan 12, och hon inte är inne, jag bara vafan för har inte pratat med henne på skitlänge, och så vet jag att jag ska dra snart, och hon ska åka till Norge istället. Så jag var helt säker på vi inte skulle ses på månader .. SEN STÅR HON I MITT BADRUM när jag vänder mig om. Hon hade alltså bestämt skkypedate med mig, för att jag skulle vara hemma vid 12 o sitta vid datorn. AAAAAAAAAAAH!

HON ÄR HOS MIG, I MIN SÄNG! jag fattar ingentiing, jag ryser, jag skakar! ÅH MIN FINA VÄN!!!

0

3 reaktioner på “JAAAAAAAAG DÖÖÖR!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.