Only one week left.

GOOD MORNING!

Nu börjar det verkligen närma sig, nu är det bara en vecka kvar .. Jag förstår inte, det är helt sjukt, att om en vecka så sitter jag på flyget till paradiset, där jag ska befinna mig i 2 månader. Första landet blir Filippinerna, och det ska bli så himla spännande och härligt! Jag har iaf köpt in lite solkrämer nu, och en liten body lotion, perfekt att ha med i väskan när man är lite torr. Sen är malariatabletter, dukoral fixat! Nu ska jag bara ta andra sprutan, och det gör jag innan jag ska åka precis. Sen måste jag växla, kolla över och styra med packningen. Ringa ambassaden i filippinerna, och massa annat. Känner mig en aning stressad, men det blir nog bra.

Nu måste jag sticka iväg till jobbet! PUSS på er.

0

2 reaktioner på “Only one week left.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.