IRON MAIDEN TISCHA.

Var kommer tröjan ifrån? Finns den kvar i butik?
 – Nej tyvärr, för den är köpt på Second hand. Hittade den på myrorna. Second hand har grymma schletna rocktischor. Kolla där, det var bl.a där jag hitta denna goding. SECOND HAND is good shit.

0

21 reaktioner på “IRON MAIDEN TISCHA.”

 • Anonym skriver:

  Åhlens brukar ha t-shirtar med band tryck på skivavdelningen. Där kan man ju kolla om man inte hittar på secornd hand.

 • becca skriver:

  Åh thanks 🙂 härligt tips!! 🙂

 • Det finns INGENTING som irriterar mig mer än små tjejer som köper "rockiga tishor" utan att ens gilla bandet. Om de ens vet att det är ett band. Snälla, lämna bandtröjorna till dem som faktiskt är fans. Det här är otroligt pinsamt.

 • Det finns INGENTING som irriterar mig mer än små tjejer som köper "rockiga tishor" utan att ens gilla bandet. Om de ens vet att det är ett band. Snälla, lämna bandtröjorna till dem som faktiskt är fans. Det här är otroligt pinsamt.

 • sv: Ingen människa som anser sig vara ett FAN av ett hårdrocksband skulle använda termen "rocktischor" (felstavat, dessutom – men det är ju en annan historia).

  Jag verkar kunna din blogg bättre än vad du kan, med tanke på att det inte tog många sekunder att leta upp detta inlägg: http://refre.blogg.se/2010/september/orongodis.html, där du klart och tydligt har skrivit vad du gillar för musik. Tro mig; människor som påstår att Kanye West, Flo Rida, Rhianna, Britney Spears, Darin, Lil Wayne m fl är "örongodis" är i regel inte Iron Maiden-fans.

 • sv: Ingen människa som anser sig vara ett FAN av ett hårdrocksband skulle använda termen "rocktischor" (felstavat, dessutom – men det är ju en annan historia).

  Jag verkar kunna din blogg bättre än vad du kan, med tanke på att det inte tog många sekunder att leta upp detta inlägg: http://refre.blogg.se/2010/september/orongodis.html, där du klart och tydligt har skrivit vad du gillar för musik. Tro mig; människor som påstår att Kanye West, Flo Rida, Rhianna, Britney Spears, Darin, Lil Wayne m fl är "örongodis" är i regel inte Iron Maiden-fans.

 • Wiildcätz skriver:

  Hoppas du har samma självdistans som oss, eller snäppet värre?

  Det blev nog lite fel där. Sådär ser inte Darin ut, väl?

 • Elin skriver:

  Ursäkta till personen Miranda? Jag lyssnar på allt Rebecca lyssnar på och tycker det är ögongodis. Samtidigt är jag ett STORT hårdrocksfan, varför spy ut negativa kommentarer? Jag förstår inte. Får det dig att må bättre? Gå fram till nästa person och säg det du vill säga till deras ansikte istället för att gnälla bakom en skärm. VÄX UPP!

 • Grimgoth skriver:

  Byt ut denna t-shirt mot det du lyssnar på och sluta häda!
  Hela din blogg är översvämmad med kärleksförklaringar till artister som Darin, Britney Spears, Lil Wayne, Kanye West!

  Tishor" måste för övrigt vara det vidrigaste ordet som någonsin har hittats på!

  Elin:
  Inse att du ALDRIG kommer vara hårdrock eller liknande, sluta använda det ordet, hädare!!

 • sara skriver:

  HAHAHA pinsamt. Verkligen pinsamt.

 • sara skriver:

  @Elin: "varför spy ut negativa kommentarer? Jag förstår inte. Får det dig att må bättre? Gå fram till nästa person och säg det du vill säga till deras ansikte istället för att gnälla bakom en skärm. VÄX UPP!"

  Ingen har kommenterat något elakt, bara det att hon är pinsam och att hon inte borde göra sånt. Det får inte oss att må bättre, det får oss att må dåligt, därför säger vi det till henne. Hade jag haft henne framför mig, hade jag GÄRNA sagt det till hennes ansikte. Tror det skulle ha större effekt än att säga det på internet.

 • Angie skriver:

  Hehe. Elin: "Jag lyssnar på allt Rebecca lyssnar på och tycker det är ögongodis."
  Lyssnar du med ögonen du, ja där SER man…

  Btw, tror ni att vi inte vågar säga sånt här IRL? Slå vad?

 • Richard skriver:

  Jag lovar att jag skulle våga säga till henne i verkligheten!
  Det här är bara pinsamt lämna det till såna som står upp för hårdrocken!
  Jag tror inte ens du vet vem Ronny James Dio och Gary moore var (rip) så snälla sluta bara o lämna det här till såna som verkligen gillar deras musik.

 • sanna skriver:

  vilken diskusion det kan bli om en tröja?
  haha, fånigt ju. man får väl ha på sig vad man vill?

 • fan så äckligt ful du är

 • fan så äckligt ful du är, smutskastar iron maiden sådär. fy.

 • Annely skriver:

  Fjorisar som aldrig hört Iron Maiden ska inte ha Iron Maiden t-shirts. Dessutom ska fjortisar som har i-poden fullproppad med dynga hålla sig till sin dynga så är alla nöjda och glada. Nej fy fan, alltså.

 • Andrea skriver:

  Klart man får ha på sig vad som helst, men då får man ta den där jävla smällen man troligtvis kommer få! För det är fanemej inte rätt att gå med en tröja och låtsas stå för något man inte står för. Skulle du någonsin ta på dig en t-shirt där det står "för djurplågeri"- endast för att trycket skulle vara "rockigt"? Jag minns för några år sedan, då jag gick med en Rolling Stones t-shirt, problemet var då att jag var en liten fjortis som inte hade någon aning om vilka dessa gamla gubbar var. Jag blev utfrågad av folk i min klass om jag ens visste vilka de var, om jag kunde nämna 5 låtar etc. Klart som fan att jag inte kunde det! Men då hände det en sak hos mig, jag började fundera över varför jag hade på mig den här tröjan när jag inte ens hade en aning om vilka dom var, så jag började lyssna. Och de visade sig att jag inte föll i tycke för just Rolling Stones, men den här händelsen gjorde så att jag började lyssna på annan musik hårdrock, trash metal, heavy metal etc. (nu är jag inte världens bästa på olika genrer…) Jag har varit frälst i Iron Maiden i över ett år, och jag kan lova, det är det bästa bandet i hela världen. Vi ses kanske på Ullevi 1 juli eller kanske till och med på telenor arena i Norge den 6 juli? För visst är du ett Iron Maiden fan? … suck.

 • Mr.MASA skriver:

  Ska man ge sig in i debatten? Nä…
  istället tänker jag tipsa om min favoritlåt med Maiden 😀

  Cheers!!

 • ILoveMandy skriver:

  Fan, vad arg jag blir på tjejer som kastar skit på andra. Snygg du är i din tröja! Gillar du Maiden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.