SISTA BESTÄLLNINGSDAg 13/2

Nu är det nära, om ungefär 1,5 vecka så börjar min resa. Då drar jag först till Filippinerna, sedan vidare till Laos & sist till Thailand. Därför måste jag tyvärr lägga ner smyckesverkstaden för ett litet tag.Men bara för ett tag. TYVÄRR så blir det så, men jag kan tyvärr inte lösa det på annat sätt. Tänkte först bygga upp ett lager, o sen be någon skicka. Men ingen som har den möjligheten, plus att tiden till att göra alla smycken innan finns inte riktigt. När jag började med detta, trodde jag inte att det skulle gå så bra, och att jag redan skulle komma så långt. Men när jag kommer hem, då jäklar startar allting! Jag har då massvis med nya planer och idéer. OCh då kommer det hända mycket. Det kommer gå fort och vi kommer snart att vara där. Så i slutet av APRIL är det igång igen, med lite andra saker på gång.

Jag är dock lite rädd att göra detta, för är rädd att jag ska tappa er mina fina kunder. Men hoppas att ni stannar, och finns kvar när jag är hemma? jag har fått så otroligt fin respons av er. TUSEN TACK!! Ni gör mina dagar. 🙂

Så vill ni ha smycken nu, så passa på att beställa. Alla som beställer nu får också 10 % på allt de beställer. Så sista beställningsdag är nu på SÖNDAG 13/2.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.