Mina smycken hos Rahlenfeldt

Christopher Rahlenfeldt med smycken från Detailsbyrebfre.se. Sjukt roligt att han uppskattar mina smycken så mycket!! Han skrev ett jättefint inlägg om mig, som ni kan läsa om här. Där det även står en rabattkod till er. Så gå in och kika där 🙂 

”Fick ett paket hem i brevlådan idag, öppnadet det och det va två små blåa påsar. Va ett armband, en ring och ett halsband. Riktigt snygga och verkligen min stil! Fick dom av en tjej som heter Becca ( Läs hennes blogg här ) som har en egen sida där man kan köpa massa sjukt snygga halsband, armband ja massa gerejer till både killar & tjejer. Gå in HÄR och kolla på allt, där kan du bara klicka hem sakerna.  nästan overkligt billigt för så snygga smycken! ”

Det är så himla kul att smyckena går så mycket framåt, och det händer så mycket kul!

TACK CHRIS! 🙂

 

0

3 reaktioner på “Mina smycken hos Rahlenfeldt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *