ZUMBA is the shit.

Idag har jag & Maria varit och tränat ZUMBA! Jag säger bara herregud, fan så roligt det var. Man ville liksom inte att passet skulle ta slut, men samtidigt så himla bra träning. Du tränar ju allt. Det kan ha varit de bästa passet jag  vart på. Så på torsdag ska vi köra ZUMBA igen. Efter det så gymmade vi lite, körde mycket ben & armar. Imorrn blir det också att besöka gymmet, blir det hårdpass med henke. Jag ska köra gärnet nu tills jag åker. Har ändå nästan 3 veckor på mig, ska träna typ varje dag! HAHA 😀 SÅ något måste det ge!

HAR NI TESTAT PÅ ZUMBA? VAD TYCKER NI? 🙂

0

3 reaktioner på “ZUMBA is the shit.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.