love is in the air.

Det kommer kännas så konstigt att vara utan dig i två månader, att inte få vakna upp breedvid dig, inte pussas med dig, inte ha någon att hålla om .. inte få ligga tätt intill dig och prata om allt och inget. att inte få busa med dig! Inte göra alla tokiga saker som vi har för oss. Men jag vet vi kommer klara det, och jag ser det mer som en erfarenhet. But i’m gonna miss you. ♥ Jag är så glad att du finns min fina. Det kommer dock vara sjukt underbart när vi ses, efter att ha varit ifrån varandra så länge!

Ne nu ska jag hoppa ner i sängen och mysa med dig, och vara glad att jag har dig!! 🙂

0

2 reaktioner på “love is in the air.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.