KICKSUIT.SE

Helt klart min nya favorit min kicksuit! Jag kommer fan bosätta mig i denna, det är såhär mina dagens outfits kommer se ut framöver 😉 haha ne skämtosio. Men jag är helt kär i den, den är riktigt skön samtidigt som den är snygg. Jag gillar verkligen designen, denna skiljer sig ganska mycket från Onepiece, denna är helt klart snyggare, med banden vid huvan, och armbågslapparna samt att den är lite tjockare och skönare och det bästa den är BILLIGARE!

Patric & hans bror har skapat dessa Kicksuits. Grymt inponerad av er grabbar!
De har en hemsida där dessa udnerbaringar säljs. www.kicksuit.se
De finns i färgerna Mintgrönt/turkos, Grå, & Marinblå. Och säljs i storlekarna S, M & L.
Men nu vart efter så kommer även XS att komma in. 
Den kostar 999 kr. !

IN OCH SHOPPA MED ER PÅ EN GÅNG! Jag menar vem vill inte glida omkring i denna hemma? Eller mysa ner sig i soffan med? Grymt skön!

0

6 reaktioner på “KICKSUIT.SE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.