outfit in london

Hejsan Snyggon! Nu är jag hemma igen, vi landade cirka 10.30 imorse i skavsta. Helgen har varit så sjukt bra, trodde aldrig att det skulle bli såhär bra. Så galet mysigt, och vilken stad! I LOVE it. Sen att jag visste att vårt hotell var fint, men inte SÅ fint. Verkligen lyxhotell 🙂 Vi har haft det så grymt bra. Här kommer en dagens från London. Mera bilder kommer vart efter. Bered er på mycket shopping, haha jag har shoppat som en tok!! Förstår inte ens att jag hunnit shoppa så mycket på bara två dagar. Men det kan inte sluta på annat sätt, när två shopaholics åker till London. Tack baby för denna helg. BÄSTA HELGEN!!!

0

1 reaktion på “outfit in london”

  • isabelle skriver:

    hej!
    jag ska till london senare i vår och jag skulle bara vilja veta ungefär hur mycket du shoppade för. o man tar bort de dyra skorna 😀 haha.

    kan vara kul att veta hur mycket pengar osv an gör av med!
    kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.