LONDON BABY!

YES! Inatt beger vi oss till London, det ska bli helt underbart! Jag är så lycklig, det typ pirrar i mig. Ska bli så härligt att se staden, alla häftiga byggnader, männsikor, och de röda bussarna. Jag tror jag kommer älska denna stad. Utifrån allt jag har hört och sett, det verkar vara en stad i min smak. Jag och min baby åker redan inatt, vi ska först åka till skavstad tillsammans med en kompis till Henke. Mattias & han tjej Maria. Som ska sedan vidare till Berlin. Men alltid kul att med nya människor och sällskap 🙂

Jag tänkte kolla med er, för jag vet att många av er har varit i London.

VAD SKA MAN BESÖKA? GE TIPS PÅ BRA BUTIKER? RESTURANGER? FIK? SEVÄRDIGHETER?
Ni kanske har något ställe som man bara måste till när man är där. TELL ME?

0

8 reaktioner på “LONDON BABY!”

 • Sanne skriver:

  åh, London! hoppas ni får det grymt bra 🙂 ska själv dit i mars, längtar galet!!

 • pernilla skriver:

  jag och ett gäng tjejer var i london förra helgen. Shopping gator som ni verkligen bara måste till är oxford street och carnaby street, där lär ni spendera många timmar!

  Maxwell's är namnet på en jätte trevlig resturang/pub med super god mat och drinkar plus en jätte bra personal. Den ligger i bla. Covent Garden, 8 james street.

 • magda skriver:

  ända sen jag var i london förra året har jag velat återvända dit. allt är perfekt, shoppingen, människorna, kulturen ja allt helt enkelt! du måste garanterat besöka oxford street, sen tycker jag även att du ska ta en liten tur och besöka covernt garden, det är som en pytteliten marknad men sååå mysig med en massa unika affärer. primark är dessutom ett måste om man är shoppinggalen! hoppas ni får en jättebra resa 🙂

 • Nathalie skriver:

  Du MÅSTE besöka camden market för där har du både marknad, butiker, american apparel och massa godbitar så dit måste ni åka. Vi tog en taxi dit!

  Sen måste du ju såklart besöka primark för där kan du hitta så mycket snygga och billiga basplagg allt från skinnvantar till snygga trenchcoats, helt enkelt vanliga men snygga plagg som man behöver! Sen finns det ju massa roliga secondhandbutiker och hur mycket fik som helst. Och köp converse säger jag bara det är verkligen halva priset på dom där, jag ångrade lite att jag inte köpte det men jag hade ju redan en hel resväska fullproppad med nya saker så jag vågde inte chansa med vikten.

 • Sofie skriver:

  håller med ovanstående att converse är något man borde köpa när man är där! Jag fick med mig två par hem från min weekend där. Redan innan resan visste jag att jag skulle köpa mig ett par nya vita fräscha höga converse, då jag hade hört från många att de var så sjukt mycket billigare där. Dom tror jag gick på runt 480 kanske, kommer inte riktigt ihåg. Det var på footlocker på oxfordstreet och i en sådan butik vet man att det är äkta märken. När vi var påväg hem kollade vi taxfreen och där hittade jag ett par blå korta så slog till igen! dom gick nog endast på 380. Snacka om spontanshopping precis innan flyget lyfter liksom. De fanns i en typisk märkesbutik där de bara sålde märken så som puma, nike, adidas osv. så då visste man ju även där att de var äkta.
  Och primark får ni bara inte missa. Typ som Londons Ullared fast mycket bättre! (: HA EN SJUKT BRA RESA NU.

 • Elin skriver:

  Om du ska köpa converse gör det på foot locker inne i top shop, då får du dessutom 10% rabatt (precis som övriga top shop!) mina kostade 32 pund.. men jag antar att du kan köpa hundra ggr billigare plagiat i asien sen 🙂

  annars är camden och convent garden jättemysigt båda två! och convent garden är jättemkt mer än själva "torget", hela stadsdelen är mysig! och i camden finns det mesta!

  Om det regnar eller annars också för den delen, är westfield (tunnelbana sheperds bush) ett sjukt stort köpcentrum som har ALLT! tror det är europas största eller nått.. där tror jag du skulle ÄLSKA affären gilly hicks, det är kul bara att gå in där och dom har världens finaste underkläder och framförallt påsar! finns säkert en gilly hicks på oxford street el liknande också, men är inte säkert..

  det finns ju hur mkt mat att välja på som helst i london, akta dig för turistfällor bara.. två kedjor som finns på flera ställen i london är wagamama och busaba eathai, jag älskar dom båda!! jättegod asiatisk mat serverar dom.. men det finns säkert mer orginella ställen att äta på..

  sen tror jag att du skulle älska att gå på musikal! sist jag var där fick vi tag på jättebra biljetter, det säljs "sista minuten" vid leicester square (nära piccadilly..) det tyckte iaf jag var jättekul! en biljett till mamma mia kanske kostar 25-30 pund.

  en annan affär som är kul bara att gå in i är abercrombie & fitch, ligger nära regent street.. där jobbar halvnakna snygga män o kläderna är snygga dom med! 🙂

  nu kommer jag inte på ngt mer men hoppas du får en jättemysig weekend i london! puss!!

 • hanna skriver:

  Det finns en jättemysig secondhand butik som heter Pop som ligger i convent garden området. kommer inte exakt ihåg gatan nu, men den är verkligen värd att leta upp!!

 • Anonym skriver:

  å så kul att du hade det bra! London är verkligen GRYMT! du måste visa shoppingen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *