BUZY WOMAN.

GODNATT fina ni!
Imorgon har jag massor att göra, först ska jag sola, gå till forex och växla, ringa och boka tid på medecincenter för vaccination, träffa kund, skicka iväg beställningar, åka till mormor sen åka och jobba mellan 14-20.10 sen när jag kommer hem måste jag tillverka lite smycken, samt fixa o styra o packa för sen på natten vid 03.00 drar jag till London. Systemkameran åker med, och jag ska ta sjukt fina bilder. 
För kommer nog inte bli någon bloggning i helgen, då jag faktiskt ska lägga allt åt sidan i en helg. Allt som har med blogg, smycken osv att göra. Tycker fan synd om de som umgås med mig nu, haha sjukt inne i mina saker. 
Så i helgen tänkte jag lägga allt åt sidan, och bara umgås med min älskade henk och bara mysa i LONDON!!
Men när jag kommer hem, då jäklar blir det uppdatering.
Shit vilken kaos dag det kommer bli imorrn, men ska försöka ta det lugnt 😉 om det nu går.
0

2 reaktioner på “BUZY WOMAN.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.