LIBELI ♥

Jag har haft en helt underbar helg med mina tjejor. I fredags så åt vi tacos med familjen, drack vin och spelade med andra ord. Lördagen blev det först jobb för min del, sen så åkte vi hem till mig och fixade inför kvällen. Sen blev det utgång på PULS, galet kul! Sen i söndags hade vi världens bakisdag med spicyhot, filmer, solsidan och Ben&jerry. Sen åkte fina linda hem igårkväll, och linni åkte idag. Så tråkigt att lämna er 🙁 Men jag och linnéa ses ju snart igen. För vi drar till ASien om 3 veckor. DET ÄR SJUUUKT!!!! Tusen tack för helgen 🙂

Nu har jag massor att styra med, det är kaos i min hjärna! Det är så grymt mycket just nu, med både
smyckena, samarbeten, olika företag, samt massvis med styr inför resan! Plus att jag drar till London på fredag med! Det ska bli underbart 🙂

0

4 reaktioner på “LIBELI ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *