Lovely words from my best friend.

titta vad min bästa vän skrev om mig som nu har flyttat till thailand!!

Rebecca ska hälsa på mig, jag är så lycklig för det, hon tar med sin Linnea som är en sån otroligt härlig tjej ska bli så kul att ha er här hos mig 🙂  min fina becca som jag saknar dig. tur att du har din kändis blogg så jag vet vad du gör 🙂 Så jag kan njuta av att se hur bra du mår, hur lycklig du är och hur sjukt duktig du är med dina smycken och allt du gör. Vilken pärla du är gumman. Jag är såååå stolt över dig. och kär har hon blivit också, helt underbart!! inte lite kär heller jag tror hon spricker snart av kärlek! Något som är så fint med becca är att hon strålar av lycka när hon är så där kär, hela hon ler och man kan inte göra annat än att le tillbaka till henne. Vilken kille du har hittat baby! Jag önskar jag var hos dig nu. Jag missar så mycket men vi ses snart och det känns toppen:) <3

– jag ryser!!! åh tack världens finaste vän för de fina orden. Du är för underbar!
Jajjemän snart ses vi i paradiset. FAN vad vi ska rocka! 😀 jag saknar dig som en tok här hemma. Som sagt nu har jag bokat biljett hem. Blir bofrta 17 feb – 20 april. 2 månader o lite till. Tror det blir perfekt!

0

4 reaktioner på “Lovely words from my best friend.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.