Friday I’m in love.

Oh, yes i’m.

Idag har jag varit och solat, måste ju ha lite grundfärg innan man lägger sig på stranden in Asien 😉 Sen blev det lunchdejt med linda ♥, samt en runda på stan. Himla trevligt, toppentjeja den där linda. 🙂 Jag fyndade en jacka, när man får en vinterjacka för 150 kr kan man inte motstå, är så fruktansvärt trött på att gå i min långa tråkiga svarta dunjacka. Så fick bli en ny beige fin. Samt nya påslakan. Det var jag värd, efter allt slit med jobb, smycken osv. Jobbar ju nätter nu för tiden 😉 hihi.

Blev jobb på ur&penn i hageby förut 17.oo-2o.15. Sen blev det raka vägen hem för middag med familjen & let’s dance tittande. Skulle egentligen haft klasskväll (Buzz-spelande, med andraord, och chill framför tvn) med Anton ikväll, men han stackarn var sjuk  🙁 Vilket minus, saknar han som tusan! Vi får helt enkelt ses en annan dag!

Nu ska jag fortsätta mysa! PUSS

0

1 reaktion på “Friday I’m in love.”

  • eemma skriver:

    du nu när jag skulle göra ett nytt inlägg med ringen så går det inte att trycka i en direktlänk. hur gör jag de om de inte går? blir tokig hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.